lördag 11 augusti 2018

HEJ 😃
Vi gör Australien-hundhalsband i många olika färger för beställning, perfekt för dig som har många hundar och lätt vill kunna skilja de åt. 
Gummiklädda remmar som inte suger vatten och har en glatt yta så smuts har svårt att fastna och de sliter inte på pälsen

I princip alla Working dogs i Australien har dessa. De är riktigt bra!
Idén att tillverka de fick vi förra året på vår ”Working Kelpie tour” i Australien. TACK till Kevin o Kay Howell, WK-uppfödare I Australien (Karana) som försåg oss med våra första remmar som vi gjort halsband av och nu testat på våra hundar. 
Remmarna finns inte att köpa i Sverige så dessa är köpta från Australien. Vi gör halsbanden på beställning och priset är 180kr/st. 
Halsbanden är 25mm breda och kan göras i alla storlekar.Vi gör även dessa praktiska tävlingskoppel, svart, som är gjorda för att ha runt din midja när du är på banan o lätt sen får tag i det igen när du är klar. En ring för vinterjacka o en för sommarklädd. 
220kr/st kostar de. Iden till de fick vi också från Kevin :-)
Vi sålde en del på Working kelpiemästerskapet. Någon som missade eller inte var där, säg till, vi gör o skickar per post. Postens frakt är 40kr.
Hälsningar Phi och Sabine 😀😀
PS: Eftersom detta är nytt för oss att tillverka så vill vi gärna ha feedback, bra och dåligt!! Garanti på att de ska hålla! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om det är krångligt att kommentera, lämna gärna ett tassavtryck i min GÄSTBOK då istället! Högst upp till höger.