lördag 14 juli 2012

Äventyr till fjälls. Långa ridturer!

Nu är vi hemma igen efter en vecka hos Phi. Det blev vallträning med Debbie och Felina o Flynn (Tiger/Dixi valpar) på förmiddagarna. Phi har en väldigt duktig vän som hjälpte oss mycket!! En perfekt storlek på träningshage och mycket bra får.  
Flynn blev tyvärr huggormsbiten redan andra dagen så han fick jag bara se 1 gång men det såg väldigt fint ut, skoj att se att att det kommer funka finfint hos Phi. Hon gillar honom väldigt mycket och tror att båda kommer funka bra på fjället till det de är till för. Felina har kommit längre och hon är härlig att se :-)
En dag tog Phi med oss på kanot tur på Atna älven. 3.5 timmar . Otroligt klart vatten, som ett akvarium. 
En annan regnig dag var vi till Folldal koppargruva. Åkte tåg 600 meter in i berget.

Sen blev det massa ridning. Max och Camilla har bägge ridit men inte mycket och det var längesedan men efter första turen på 3.5 timmar ville de ha mer… och mer blev det i två dagar till. 
5 timmar var dag i sadel och de blev bägge besvikna när vi kom fram och det var slut. Mycket blandad och spännande terräng både på fjället och nedanför i skogen. 
Phi och jag red på hennes Paso Finos och barnen red på 2 supersnälla Islandshästar lånade av Hege o Kjetil ägarna till de fåren som vi hjälper till med om hösten. 
Vi har haft det fantastiskt !!! Phi! Du är super som tar med oss på allt detta spännande!!
Här är ngr kort… 
Här är kort utlagda på Phis sida också. www.pasofino.no 








































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om det är krångligt att kommentera, lämna gärna ett tassavtryck i min GÄSTBOK då istället! Högst upp till höger.