onsdag 22 augusti 2012

Iväg på Working Kelpie träff i Norge.

Det var träning och tävling i Norge. Working Kelpie klubben Norge hade ordnat en väldigt trevlig sammankomst. Fina WK och mycket bra instruktör. 
Vi hade en mycket trevlig helg ihop. Phi och Eva Stuedal hade ordnat till det lyxigt med grill, tält o värme. God mat och gott sällskap. 
Tävlingen en Klass 3 för mig o Leo gick inte alls.. Leo var konstig, han gick inte alls. Svåra förhållanden och blåsigt men det stämde ändå inte. Han var helt frånvarande. Blev lite orolig…Ser sedan att han hade fått massa röda fläckar under magen stora blodröda ca 20 st. 
Har nu fått höra att det är svid knott eller ngn typ av mygg/brännmy som biter av en bit skinn. 1 tim innan start var vi inne och rastade i en väldig blötmark/myr. Tror att det kan ha hänt där. Han var även när vi var hemma hos Phi efter, loj och gick undan, mådde inte bra. Nu börjar märkena blekna så det är på väg att gå över.
Hur som helst så gör vi nog detta till tradition. Först svenska Workingkelpiemästerskapet sen bär det iväg till det Norska också.  Resultat kommer här när de ligger ute.

På väg uppåt. Väntar på tåget i Oslo.
Vi sov i Lavos, Första natten gick mycket bra, andra natten hade vi en fors under madrassen. Det ville bara inte sluta regna.
Elsa o Ewa som låg på tunna liggunderlag hade för länge sedan flytt in i hyttan bredvid. Jag hade en hög madrass och låg kvar… Men vaknade på natten av massa vatten. Vek upp presseningen ordentligt och sov med paraply över huvet. 


Skickat från min HTC

2 kommentarer:

 1. Hej! Tack för en underbar helg. Jag fick många fina minnen med mig hem. Vad mysigt det var att campa med er och småpratet vi hade framför lägerelden.
  Visst är det trevligt på norska kelpieträffarna. Har varit på många fast aldrig campat som vi gjorde iallafall första natten.
  Synd om stackars Leo. Ge honom en stor kram ifrån mig.
  Ewa&Irja

  SvaraRadera
 2. Leo mår fint nu igen, jäkla otur bara att det skulle hända då o där.. Tyckte också det var vääldigt mysigt och planerar en extra tripp till Norge även nästa år. Hoppas vi alla ses då igen :-)

  SvaraRadera

Om det är krångligt att kommentera, lämna gärna ett tassavtryck i min GÄSTBOK då istället! Högst upp till höger.